طبيب بيطري

يادكتور لو سمحت القط بتاعي طالعه ورم عند مقدمة...

يادكتور لو سمحت القط بتاعي طالعه ورم عند مقدمة الديل بتاعه والورم ده مخلي الديل بتاعه نازل علي الارض ومش بيقدر يرفعه زي الاول ، ونصه اللي وره حاسه ان مش بيقدر يمشي عليه زي الاول

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

يجب ان يتم مراجعه الطبيب باسرع وقت ليتم فحص القطه سريريا وقد تحتاج القطه لسوره اشعه سينيه لمنطقه الحوض والديل.
حسب الاعراض الوارده فان القطه قد تكون تعاني من كسر في الذيل وقد تكون تعاني من رده ادت لحدوث هيما توما او تجمع الدموي او لجرح ادى لحدوث التهابات ودمل في اعلى الذيل
تعتبر هذه المنطقه حساسه وتوجد فيها الكثير من الاعصاب التي تؤثر فعلا على مشي القطه وحركتها بالجزء الخلفي لذلك يجب ان يتم فحصها سريريا واجراء تدخلات الطبيه اللازمه باسرع وقت