دكتور الشريعة

كان في حد شايل معانا فلوس زوجي قاله هنجيب بيها...

كان في حد شايل معانا فلوس زوجي قاله هنجيب بيها بقره وتكسب قالو ماشي هات حاجه حلوه ونظيفه وزوجي جاب وحده تعبانه شوي وجت عندنا وتعبت اكتر وهو مايعرفش لحد دلوقتي انها تعبانه انا عايزه اعرف مين يدفع ثمنها
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

الرد من العميل

ممكن الرد

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، وبعد: اعلم رحمك الله إن كان زوجك وكيل أو مضارب بمال هذا الرجل فإنه مؤتمن ، ولا يتحمل الخسارة برأس المال إلا إذا فرط واعتدى، وما دامه قد فرط بشراء هذه البقرة وهي مريضة، فهو يتحمل الخسارة .والله أعلم وأحكم.

الرد من العميل

هو قالي النهارده انا كنت فاكرها جعانه وانا هاكلها وتبقي احسن عندنا وتكسب بس ما حصلش نصيب

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

سبق الجواب بالتفصيل .

الرد من العميل

جزاك الله كل خير

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

واياكم .
نسأل الله أن ييسر لكم سبل الهدى والرشاد .

الرد من العميل

اللهم امين يارب العالمين

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

اهلا بكم في جوابكم .