تفسير الأحلام

شاب اعذب يحلم برجوعه في الطريق بمقابر ساده الطريق...

شاب اعذب يحلم برجوعه في الطريق بمقابر ساده الطريق كله ورأى أمرأه عجوز تلبس اسود تلم التراب فى حجرها وتضع التراب على وجهها فقمت لها وطبطت عليها بقولها ماتخفى ولا تزعلى يأمى وضع يدى في جيبى لأديها فلوس فقولت مامعى فلوس مصرى انا معى دراهم فقط ولقيت فى جيوبى دراهم كتير على العلم انالسه بدور على شغل ولسه بعمل الاقامه تفسير لوسمحتم

الرد من العميل

شاب اعذب يحلم برجوعه في الطريق بمقابر ساده الطريق كله ورأى أمرأه عجوز تلبس اسود تلم التراب فى حجرها وتضع التراب على وجهها فقمت لها وطبطت عليها بقولها ماتخفى ولا تزعلى يأمى وضع يدى في جيبى لأديها فلوس فقولت مامعى فلوس مصرى انا معى دراهم فقط ولقيت فى جيوبى دراهم كتير على العلم انالسه بدور على شغل ولسه بعمل الاقامه تفسير لوسمحتم

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

رؤية مقابر تسد طريقك يدل على ما تعاني منه من ضيق واحزان وهموم في حياتك فالمقابر ترمز للهموم والضيق والحزن ورؤية المواساة وتخفيف الحزن عن الآخرين في المنام تدلّ على تفريج الكرب وزوال الحزن والهموم من رأى أنه يخفف حزن شخص مجهول في المنام فهو يساعد محتاج وينال تخفيف هم في حياته ووجود الدراهم الكثيرة في جيبك يبشر ببركة ورزق يأتيك.