تفسير الأحلام

عشان حلمت ان ابويا نايم فى الأوضة الكبيرة في بيتنا...

عشان حلمت ان ابويا نايم فى الأوضة الكبيرة في بيتنا و جيت أكشف وشه لقيته جدي من ابويا و بعامله على ان ده هو أبوياو عريت رجله و بوستها و قالى خلاص يا أبنى بلاش قولتله يابا ده أنا عمال أدور عليك من بدرى عشان ابوس رجلك و أنا ببوس رجله لقيت عنده ٣ رجول و احنا ٣ اولاد و انا الصغير راح مورينى رجله اول واحدة يمين فيها تعب و مريضة و ملفوفة بشاش و لسة كان هيورينى الجرح قال لأ رجع فى كلامه و قالى مش هتستحمل تشوفه سيبنى بقى عشان انام و استريح و كان عمال يروح فى النوم و مش عارف ينام يا عينى صعب عليا آوى و بعدين لما مشيت روحت لقيت أمي فرحانة و اشترت بيت جديد و لابسة أبيض و نزلت تشتغل فى محل و انا روحت البيت عمال اغير فى لمبات البيت عشان النور بتاع اللمبات كان ضعيف و عمال اغير اللمبات من أوضة لأوضة عشان تعرف تشوف كويس روحت المحل ال هيا شغالة فيه ده و قلت للواد ال شغال عايزك تغير لمبات المحل عشان أمى نظرها ضعيف و لازم اخليها تشوف كويس
مساعدة مفسر الأحلام: أرجو أن تشرح الحلم بالتفصيل حتى يعطيك مفسر الأحلام تفسير دقيق ومفصل؟
و قالتلى روح هات العيش و هات طلبات البيت و انا روحت لقيت اخي الوسطاني و كان يا عينى تعبان من كتر الشغل و بيقولي أنا هاجى معاك فقلت له انت نايم خالص و تعبان خلينى أنا أسوق العربيةو بعدين روحنا السوق اللي جنب بيتنا هو جاب العيش و كانت عربيته المرسيدس و العيش كان عيش من الفاخر و شكله حلو و أنا جاى آخد العيش الراجل قالى إستنى ربع ساعة عشان عيش التموين العادي بيتأخر و كان في ناس مستنيه عيش التموين فهو اخد العيش الحلو و قال لي طاب أنا هروح أودى العيش لأمك و انت هات اللمبات و تعالى قلتلك ماشى
مساعدة مفسر الأحلام: هل هناك أي شيء آخر مهم الذي يجب أن يعرفه مفسر الأحلام؟
و شوفت أحمد اخي الاكبر كان قاعد فى الأوضة بتاعته و ماسك الموبايل و بيشتغل و الأوضة كانت فاضية مفيهاش حاجة

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

رؤية ان اباك هو بهيئة جدك يبشر ان شاء الله بتجدد الاحوال وزيادة الخير لان هذا معنى الجد في الاحلام ورؤية ان اباك بصورة جدك يعني ايضا انه متمسك بوصايا جدك ولا يتخلى عنها ويسير على النهج الذي يحبه جدك وتقبيل رجل ابيك ايضا يدل على انك تسير وفق نهجه ومسيرته ووصاياه وتتقبل منه ما يوصيك به ويوجهك اليه لان الرجل ترمز الى المسيرة ورؤية ان اباك له ثلاث ارجل هذا يبشر ببركة في الرزق او الذرية ان شاء الله وكون واحدة من ارجله مريضة فقد يرمز الى اشكالات تواجه احد اولاده او ان احد اولاده عنده تقصير بالطاعات وبره والاعمال الصالحة لان هذا تفسير المرض وشراء امك لبيت جديد يبشر بتجدد احوالكم وتيسر اموركم الدنيوية ان شاء الله ولبس البياض يعني صفاء احوال ان شاء الله تعالى وتغيير لمبات البيت لتقوية النور يبشر بزوال هموم او صلاح احوال البيت الدينية والدنيوية لان النور يرمز الى الهداية وصلاح الاحوال وشراء العيش الفاخر الذي شكله حلو يرمز الى صلاح عيشكم وتحسن احوالكم المادية ان شاء الله .