دكتور الشريعة

السلام عليكم حلمت ان في ناس بتجري ورايا اللي...

السلام عليكم حلمت ان في ناس بتجري ورايا اللي عرفته انهم بيجروا ورايا لاني شبه حد وهما عاوزين يخطفوني ولقيت خاتم دهب بس مصدي وانكسر وهو معايا بس الفصوص اللي كانت فيه كانت بتلمع زي الالماس في نفس الحلم بس كان خالي هو اللي مديهم فلوس عشان يخطفوني كان مديهم ١٠٠جنيه

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

هذه ليست رؤيا بل هي مجرد تخويف لك من الشيطان وتحريض منه لك على خالك وخصوصا إن كان بينكما خلافات أو سوء فهم والخلافات أمر غير محمود ولا يرضي الله عزوجل وخصوصا بين الأرحام, وقد تدل الرؤيا إن صحت أنها رؤيا على وجود أناس سيئين يريدون بك السوء والشر, جزء الخاتم يدل على ما ترجين تحقيقه من الله سبحانه وتعالى.

الرد من العميل

هو مفيش اي خلاف بينا طب بالنسبه لجزء الخاتم انا مفهمتش هو كده كسره لاني اللي بطله مش صح

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل الرؤيا على تحريض الشيطان لك على خالك, جزء الخاتم يدل على بعض الصعوبات والمشاق وعلى الأمور التي ترجين تحقيقها من الله عزوجل

الرد من العميل

طب حلم اخر شوفت اني في مبني قديم جدا جدا ومخيف اوى ومش عارفه اطلع منه وكنت مسكه فردتين شراب ببص لقتهم فرده واحده وسجادة صلاة وعماله اجري في المكان ومش عارفه اطلع لحد ما لقيت نور وطلعت منه

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل رؤية النور على الهداية والرشاد وعلى الهدى من الله تعالى, وتدل الرؤيا على أن الله تعالى يغير حالك للأحسن ويفرج همك وينفس كربك ببركة طاعتة واستقامتك وصلاحك, وتدل الرؤيا على أهمية الدعاء فسجادة الصلاة تدل على الدعاء وعلى إجابته, وتدل الرؤيا على الحفظ والرعاية والعناية من الله تعالى لك

الرد من العميل

الحمدلله شكرا جدا لحضرتك

الرد من العميل

طب حلم اخر حلمت اني كنت ماشيه في طريق مع صحبتي وكان بليل وضلمه وكنت خايفه اوى بس ببص لقيت حد بيصلي وكان لابس ابيض وهو كانه ملك من عند ربنا

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

العفو, أهلا وسهلا بك