Dream Interpreter

حلمت اني اتجوزت واحد معرفوش وهو كان مستنيني في...

حلمت اني اتجوزت واحد معرفوش وهو كان مستنيني في العربيه وانا طلعت البيت عند اهلي كانو بيتخانقو معايه بسبب اني اتجوزتو وانا سبتهم ونزلت ركبت معاه. مشينا وخدني قالي تعالي اجبلك عربيه ملحوظه الي اتجوزتة في الحلم مكنتش اعرفو وكنت حاسه اني مش مبسوطه او قلقانه منو وصحيت من النوم مقبوضه
Dream Analyst's Assistant: Can you explain the dream in detail so that the expert gives you an accurate and detailed interpretation?
%Maha Saeed, Dream Analyst's AssistantWelcome! How can I help with your dream interpretation question?Youحلمت اني اتجوزت واحد معرفوش وهو كان مستنيني في العربيه وانا طلعت البيت عند اهلي كانو بيتخانقو معايه بسبب اني اتجوزتو وانا سبتهم ونزلت ركبت معاه. مشينا وخدني قالي تعالي اجبلك عربيه ملحوظه الي اتجوزتة في الحلم مكنتش اعرفو وكنت حاسه اني مش مبسوطه او قلقانه منو وصحيت من النوم مقبوضه
Dream Analyst's Assistant: Anything else you want the interpreter to know before I connect you?
عايزه افسر حلم

إجابة الخبير: Tahseen Fathi

Tahseen Fathi

Dream Interpreter

الزواج في المنام لا يدل على الزواج في الحقيقة يدل على الوظيفة والدراسة، وعلى المشاريع المالية والمال بشكل عام ويدل على الحمل ،ويدل الزواج على الارتباط بأشخاص او مواضيع، وعلى شراء بيت أو أرض أو سيارة او سلعة ثمينة .ويكون حديث نفس أحيانا