دكتور الشريعة

انا بشرب سجائر بقالي شهرين وكنت ماشي ف الشارع لقيت...

انا بشرب سجائر بقالي شهرين وكنت ماشي ف الشارع لقيت راجل بيبيع حلاوه وقفني وبيسالني انت بتشرب سجائر لي قولتله من همومي وحكتله السبب ف قام حاطط يده ف يدي وقالي الفاتحه انك مش هتشرب تاني وحلفني مشربش وانا وعدته فعلا اني مش هشرب واديته علبه السجائر والولاعه عشان يصدق ف أنا عاوز اعرف دلوقتي أنا لو شربت تاني عليا زنب ولا لا ولو في زنب ازاي اكفر عنه
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا شكرا

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

الحمد  لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله والاه، وبعد: اعلم رحمك الله إن شرب الدخان أمر محرم وهو من الخبائث التي حرمها الله لضررها على المال والبدن ، وقد قال رسول الله صلى الله عليه وسلم :(( لا ضرر ولا ضرار )) رواه الحاكم، فالواجب عليك التوبة ، وعدم الاقتراب من الدخان، وعليك الالتزام بوعدك لهذا الرجل جزاه الله خيرا ، فما أراد لك إلا الخير .  والله تعالى أعلم وأحكم.

الرد من العميل

ونعمه بالله ، شكرا لحضرتك جداا وان شاء الله هلتزم بوعدي

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

على الرحب والسعة .
نسأل الله أن ييسر لكم سبل الهدى والرشاد .