تفسير الأحلام

حلمت بان باخد من صديقي فلوس من ملابسه وكن بحط أيدي...

حلمت بان باخد من صديقي فلوس من ملابسه وكن بحط أيدي في بنطلون ابيض من اليمين بلاقي فلوس وفي الجيب الشمال بلاقي فلوس وكنت عاوز اشتري حاجه بس مش عارف هي ايه بالظبط

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

رؤية اخراج النقود من الجيب قد تشير إلى مكاسب كبيرة ، ومعنى النقود في الجيب تشير الى الحظ السعيد والكبير ، العثور على المال في المنام دليل على الفرج الذي يهبه المولى عز وجل للحالم، ويشير كذلك إلى تخلصه من الأزمات والمشكلات التي يعاني منها وتحول حياته إلى الأفضل وشعوره بالسعادة والراحة وكونها من جيب صاحبك فقد يرمز إلى رزق او مساعدة من طرفه.