محامي

من فضلك انا كنت كارفور ونسيت احاسب علي بعض السلع...

من فضلك انا كنت كارفور ونسيت احاسب علي بعض السلع واعتبروها سرقه ومضوني علي اقرار بعدم التكرار مره اخري هل هذا يلغي الاقامه او الواقعه دي ممكن تظهر علي السستم فيما بعد ارجو الرد

إجابة الخبير: المحامية دعاء عبدالجواد

المحامية دعاء عبدالجواد

محامي

بخصوص الرد علي استفسارك فانه عليك مراجعة الاجابة عليه عبر هذا الرابط وهو:
جريمة السرقة

الرد من العميل

واذا لم يتم ابلاغ الشرطه ؟بس مضيت علي ورقهكنت عايزه اعرف ايه هيكون الوضع بعد كده يعني ممكن عند تجديد الاقامه يظهر علي السستم الموضوع ده وتتلغي الاقامه .ويحدث ابعاد .ارجو الرد بعد اذن حضرتك.والف شكر

إجابة الخبير: المحامي محب حسن

المحامي محب حسن

محامي

يرجى التكرم بالعلم انه حال عدم قيامهم بابلاغ الشرطة مع الاكتفاء باجبارك على التوقيع على الاقرار فان ذلك لا يؤثر على تجديد اقامتك ولا يؤدي الى ابعادك عن البلاد حيث ان تجديد الاقامة أو الابعاد يمكن حال وجود بلاغ مقدم ضدك الى مركز الشرطة

الرد من العميل

الف الف شكر لحضرتك

إجابة الخبير: المحامي محب حسن

المحامي محب حسن

محامي

سعدت بتلقى استفسارك والرد عليه .