محامي

[1/9, 5:19 PM] M: لو سمحت انا مشكلتي كان في صديق...

[1/9, 5:19 PM] M: لو سمحت انا مشكلتي كان في صديق ليا بيشتغل في السعوديه وأنا كنت في مصر واتفق معايا من 2019 انه حيبعتلي فلوس علشان اجددلوا شقته وبالفعل كنا بنتكلم علي الفيس فون وكنت بقوله ابعتلي مبلغ كذا علشان الصناعيه دا غير أنه كان بيبعت فلوس لأهله من خلالي يحولي فلوس واخته تقابلني في الموقف واديهولها المهم بعد كل ده قرايبه اقنعوه اني سرقته في تشطيب الشقه وبينكروا أنهم استلموا فلوس وبيطالبني بيهم وانا معيش اي إثبات اني سلمت الفلوس لأخته أو الشقه لأنها من 2019. وماكنتش بحتفظ بالورق ,,,,,,,,,,هل هو ممكن يشتكيني أني نصبت عليه وهو الي محول الفلوس بكامل إرادته[1/9, 5:20 PM] M: هو معاه صور من التحويل ولما سالت ناس قالولي هو الي محول برضاه ومفيش عليك حاجه انا محتاج رايك القانوني
مساعدة المحامي: ما هي الدولة والمدينة التي تعيش فيها؟ يهم لأن القوانين تختلف حسب الدولة وأحيانا المدينة
مصر
مساعدة المحامي: هل تم تقديم أي شيء أو الإبلاغ عنه؟
لا
مساعدة المحامي: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع المحامي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: المحامي عبدالحميد كيشار

المحامي عبدالحميد كيشار

محامي

يرجي طرح استفسارك القانوني تفصيليا وسوف نقوم بالرد على سيادتكم في اسرع وقت ان شاء الله طبقا للوقائع المعروضه علينا ,وبيان هل تم رفع اي دعاوي او مطالبات قضائية ضدك ,وعلي اي حال اذا قام ذلك الشخص برفع دعاوي او مطالبات بشأن المبالغ المالية التي ارسلها لك فيمكنك اثبات قيامك بانفاقها علي الشقة الخاصة به بكافة طرق الاثبات ومنها شهادة الشهود او صور المحادثات التي بينكم او الفواتير الخاصة بالمواد التي تم استخدامها في تشطيب تلك الشقة.