طبيب بيطري

دكتور عندي قطه خموله ومبتلعبش بقالها يومين وبتبقا...

دكتور عندي قطه خموله ومبتلعبش بقالها يومين وبتبقا عاوزه ترجع لكن مبترجعش وصوتها اختفي وبتنام كتير اوى

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

يجب ان يتم فحص القطه السريريا وقد يحتاج الطبيب لاجراء صوره اشعه سينيه او فحص دم لتحديد طبيعه الاصابه عند القطه فمن الممكن ان تكون مصابه بعجوبه بكتيريه او فيروسيه او التهاب في الحلق او الاسنان وقد يكون السبب وجود شيء عالق في المريء او في جهاز التنفسي ومن خلال الفحوصات سيتم تحديد السبب ومن ثم اعطاء العلاج او اجراء اللازم