طبيب بيطري

دكتور القطه الصغيره عمرها 3 اسابيع دوست عليها...

دكتور القطه الصغيره عمرها 3 اسابيع دوست عليها بالغلط ونزلت دم من فمها ومكانتش عارفه تتنفس بس دلوقتى وقف الدم اعمل ايه

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

تعتبر هذه الحالات من الحالات الطبيه الطارئه التي تستدعي تدخل طبي مباشر يجب ان يتم نقل القطه الى اقرب عياده بيطريه لفحصها سريريا وتصوير منطقه الراس صوره اشعه سينيه.
قد تعاني القطه من قشور في الفك او خلع في الفك او كسور في الجمجمه نتيجه الاصابه
واجب ان يتم اعطاء القطه مضاد حيوي مسكن للالم على حسب وزنها وطبيعه الجروح الموجوده