تفسير الأحلام

انا شفت حلم ان انا وجوزي كنا ماشيين فطريق طويل...

انا شفت حلم ان انا وجوزي كنا ماشيين فطريق طويل ومكان واسع وكبير بس فاضي وهو كان ماسك ايدي وبيشدني امشي معاه والطريق كان كويس جدا وبعد ما مشينا شويه بدأت رياح قويه تيجي من الاتجاه الي ماشيين ليه فبدأت اشده للاتجاه الامان لكن هو مرضيش وكان مصمم يمشي فأتجاه الريح القويه

الرد من العميل

احنا بنمر بضيق مادي قوي وانا بحاول اساعده وهو مش راضي وهو من شده الضغوط تعب زياده

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

المشي في طريقٍ طويل في المنام يدل على بذل الجهد في سبيل تحقيق الرزق والمال والنجاح، ومن رأى أنه يمشي في طريق طويل في المنام بسهولة وكان الطريق مستقيماً فهذا يرمز إلى سهولة تحقيق الأهداف والغايات وإن تأخرت والرياح مصاعب تقابل الإنسان وعقبات تكون في سبيله ربما تؤخره عن هدفه أو تصده عنه أو تغيّر اتجاهه ومشيك مع زوجك يدل على تمسكه بك وتمسكك به ورؤية ان زوجك يصر أن يمشي باتجاه الرياح يدل على انه يصارع للتغلب على ظروفه الصعبة ويصر على ذلك بمواجهتها وحده رافضا مساعدتك له كما في الواقع.