دكتور الشريعة

السلام عليكم .. انا دايما لما بحمد ربنا علي شئ...

السلام عليكم .. انا دايما لما بحمد ربنا علي شئ بييجي ف دماغي بالصدفة الشي دة بيبوظ دايما.. مثلا احمد ربنا ان علاقتي بامي كويسة بقالها وقت كتير الحمدلله .. مش بيعدي يومين غير لازم نتخانق علي اتفه الاسباب و دة محصلش مرة او مرتين لا داينا لما حاجة تيحي ف دماغي و ميكنش ليها مناسبه اني افتكرها لازم تبوظ و الموضوع وصل مع اخواتي اني لما بحمد ربنا علي نعمه هنت فب
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
علي نعمه هما فيها بتبوظ بردو و انا حاسة بالذنب

الرد من العميل

??

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله، أما بعد فاعلم سددك الله أن هذا الأمر من الشيطان ليفسد عليك استمتاعك بالنعمة.
فقط يريد ليحزنك، قال تعالى :إِ(نَّمَا النَّجْوَىٰ مِنَ الشَّيْطَانِ لِيَحْزُنَ الَّذِينَ آمَنُوا وَلَيْسَ بِضَارِّهِمْ شَيْئًا إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ ۚ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (10).
فاكثر من حمد الله، وحافظ على الأذكار والرقية الشرعية ويحفظ الله عليك نعمته.
والله تعالى أعلم