تعليم اللغات

تعبير عن learning style

إجابة الخبير: سلامة السيد

سلامة السيد

معلم لغات

Learning Styles:
Many people prefer to learn in ways that are different from how other people of the same class, grade, age, nationality, race, culture, or religion prefer to learn. How people prefer to learn is their learning style preference.
Although some gifted students can learn proficiently without using their learning style preferences, low achievers perform significantly better when they capitalize on their preferences. A decade of research demonstrates that both low and average achievers earn higher scores on standardized achievement tests and attitude tests when taught through their learning style preferences (Dunn, Griggs, Olson, Gorman, and Beasley 1995).