استشارات الحب و الزواج

لو انا مخطوبة لواحد غصب وهو بص على كذا واحدة...

لو انا مخطوبة لواحد غصب وهو بص على كذا واحدة واتكلم مرتين على الفيس مع بنات وحسيت انه بص لاختي وبقا يقارني بيها مع العلم انها متجوزة وجوزها بيساعد انه يحليها في عين خطيبي بإنه يقعد يشكر فيها وازاي هي شيلاه هو وعياله وعمرها ما زعلته بس هما بيزعلو ويتخانقو كتير والله بس لازم يبينو لخطيبي ان انا اللي وحشة وبيقارني مع بنات تانية وانا بقول لاهلي اني مش عيزاه بس كلهم ضاغطين عليا عشان متمسك بيا وبيقولولي عمرك م هتلاقي حد يحبك كدة بس انا مش متأكدة من الحب ده ودلوقتي بقينا انا واخواتي اللي عايشين معايا مش عايزينه وامي غاصبة عليا واختي اللي متجوزة دي زعلت مني عشان بقولهم خلاص لو حد هيزعل هيزعلو مني انا كلكو قايلين كلام حلو وكلكو ملايكة ف كلمتني وزعقتلي في التليفون ف عايزة اعرف انا كدة ممكن ابقا ظالمة خطيبي واختي مع اني مش حسة اني ظلماهم بس هو مش عايز يسيبني وبيقولي والله حبيتك اكتر من اي واحدة عرفتها بس انا مش واصلي الاحساس ده
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لكي تحلي هذا الخلاف قومي بما عليك القيام به ولى تتركي مجالا لأحد بأن يوجه لك أي نقد.
واجعلي امورك التي بينك وبين خطيبك بينكم فقط ولى تتركي مجالا لأحد للتدخل فيما بينكم.
أعطه فرصة قبل أن تتخذي قرار الإنفصال فلن تجدي كل يوم شخص يحبك ولكن حاولي أن تصلي معه لنقطة تفاهم واطلبي منه بأن لا يقارنك بأحد اذا أراد الحفاظ على خطوبتكم.