دكتور الشريعة

السلام عليكم مشكلتي بدأت من ١٠سنيين جوزي عايز يجوز...

السلام عليكم مشكلتي بدأت من ١٠سنيين جوزي عايز يجوز علشان يجمعني انا واحده تانيه في فراش واحد رفضت وبيتفرج علي افلام اباحيه وعلقات غير شرعية علي التلفون وبيطلب مني اجبلو صور بنات او ارقام تلفونات لغايه ما وصل بيه الامر انو بيفكر في بنت عمرها ١٠سنين وبعدين طلب مني اصورلو بنتنا وهي نايمه انا تعبت اعمل ايه
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
عايز صور لامي الاختي لاي حد مش فارق معاه الحلال من الحرام واكيد في جانب حلو زي ما في وحش بس يوصل الامر انو يفكر في بنتنا بالطريقة دي

الرد من العميل

انا مش عارفه اكمل ولا لا وزاي بعد كده اطمن علي بناتي معاه مع العلم انو ابوهم

الرد من العميل

لا

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، أما بعد: اعلمي رحمك الله أن الواجب عليك ما يلي بالترتيب:
١- ألا تطيعيه مطلقا بأي شيء من المحرمات.
٢- أن تعظيه وتنصحيه.
٣- فإن لم يتب فأخبري أحدا من أهل الدين والرأي يعظه.
٤- فإن لم يتب فأدخلي حكما من أهلك وحكما من أهله.
٥- فإن لم يتب فارجعي إلى أهلك.
٦- فإن لم يتب فاطلبي الطلاق.
والله تعالى أعلم وأحكم.

الرد من العميل

جزاكم الله خيرا

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

ًوإياكم، ونسأل الله أن يزيدكم علما وورعا.