دكتور الشريعة

لو سمحت انا عايشه مع اهلي عمري ٣٠ سنه بتعرض اضغط...

لو سمحت انا عايشه مع اهلي عمري ٣٠ سنه بتعرض اضغط نفسي إهانات وشتايم واوقات ضرب لدرجه ممكن تعمل الغلط لمجرد إثبات ذاتي انا عايزه اعيش لوحدي واسيب البيت وهما مش هيوافقوا فإذا سبت البيت ايه هيتم وهل حلال ولا حرام
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

 الحمد  لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله ومن والاه، وبعد: اعلمي رحمك الله أن الواجب على المرأة طاعة وليها ، فلا يجوز لها الخروج من البيت من غير إذنه، فإن طاعته واجبة، ولا يجوز للمرأة أن تنفرد بالسكنى لوحدها إلا في حدود ضيقة، فعليك طاعة والديك، وتوسيط أهل الخير والصلاح بينكم لرفع الظلم عنك ، واكثري من الدعاء بأن يرزقك الله الزوج الصالح . والله تعالى أعلم واحكم.

الرد من العميل

يعني مينفعش اعيش لوحدي معنديش حد وسيط يرفع ظلم وحالتي النفسيه بتسوء كى يوم واصبحت معقده لا عارفه اركز بحياتي ولا شغلي وخايفه اغلط لمجرد أقول أنا غلط ديما بالنسبالهم ان منفلته وديما غلط

الرد من العميل

انا مش عايزه اهرب انا عايزه استقل لوحدي بس مش اكتر

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

سبق الجواب بالتفصيل .
نسأل الله أن يتولاك ويشرح صدرك .