اختصاصي حاسوب

how to unsubscribe jawabkom from etisalat mobile...

how to unsubscribe jawabkom from etisalat mobile number

إجابة الخبير: المهندسة خلود المجدلاوي

المهندسة خلود المجدلاوي

مهندس الحاسوب

Your request for customer service will be forwarded to your response to help you immediately cancel your subscription.

الرد من العميل

Please unsubscribe jawabkom and i dont want any more please

إجابة الخبير: المهندسة خلود المجدلاوي

المهندسة خلود المجدلاوي

مهندس الحاسوب

Your request will be transferred to customer service so that you can be assisted as soon as possible

الرد من العميل

Hai please unsubscribe jawabkom and i don't want to go for it still it's subscribe Kindly do the needful thank you Liz

الرد من العميل

Dear customer, your subscription renewal to JawabTawzeef - Daily from Jawab Tawzeef will take place on 23/11/2022 with price 3.75 AED . Kindly make sure you have enough credit. To unsubscribe from the service send unsub tawzeef to 1151pleasPlease unsubscribe this also plź

الرد من العميل

Please unsubscribe this also make sure this won't be renewed Please do the needful thank you

إجابة الخبير: المهندسة خلود المجدلاوي

المهندسة خلود المجدلاوي

مهندس الحاسوب

Your request will be forwarded to customer service