استشارات الحب و الزواج

انا في واحد متقدملي زمان كان بيشرب حشيش بس هو كويس...

انا في واحد متقدملي زمان كان بيشرب حشيش بس هو كويس واللي خلاه يعمل كدا صحابه بس هو تاب ..بس للاسف اهلي عارفين وانا مرتحاله وعارفه ان هو اتغير بجد اعمل ايه علشان اقنعهم اتكلمت معاهم ..وهو فعلا اتغير وبعد عن الحاجات دي ..اعمل ايه علشان يدولوا فرصه يثبت فيها ان هو كويس
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

وكيف تأكدتي بأنه ابتعد عن الحشيش بشكل كامل، موضوع المواد المخدرة موضوع حساس جدا ومن السهل أن يعود له اذا بقي على صلة بأصدقائه القدامى أو مر بمحنة تكون أقوى منه فإنه سيضعف ويعود .
لذا فالأفضل بأن تستمعي إلى نصيحة أهلك وتبتعدي عنه فعالم المواد المخدرة عالم خطر والارتباط بمثل هذا الشخص هو مغامرة قد تدمر حياتك وحياة أبنائك في المستقبل.