دكتور الشريعة

انا بنت خالتي كانت بتدخل شقتي قبل متزوجه علي اساس...

انا بنت خالتي كانت بتدخل شقتي قبل متزوجه علي اساس تفريش الشقه بس اكتشفت بعد كده انها بيدخل معها راجل وتعمل حاجات تغضب ربنا وانا بعد متزوجتي حالي وقف بسبب الحاجات اللي كانت بنت خالتي بتعملها في شقة ازي اطهر الشقة وكانت بتسرق من حاجات وللاسف انا مكنتش اعرف انها واحده مش كويسة ارجو الاجابة وشكر
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
كانت واخده من المفتاح وانا كنت عنده اهلي ومكنتش اعرف انها شخصيه اخلاقه وحشه وحرامية

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة