الخبير المالي

لو انا موظف تابع ال5%معاقين مفردات مرتبي 2000جنيه...

لو انا موظف تابع ال5%معاقين مفردات مرتبي 2000جنيه عايز اخد قرض من بنك مصر ادفع كام كل شهر والفاءد كام علي 3سنوات بدون تحويل المرتب
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع الخبير المالي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

عميلنا العزيز اود ان اوضح لك ان البنوك في مصر تقوم بمنح قروض شخصية.
وبخصوص قيمة القسط الشهري فهي تعتمد على قيمة القرض ومدة السداد ونسبة الفائدة.
ففرضا لو كانت قيمة القرض 20000 جنيه ومدة السداد 3 سنوات ونسبة الفائدة 18% فان قيمة القسط الشهري سوف تكون 723 جنيه مصري شهريا.
وفي حال كنت تقصد امر اخر ارجو التكرم بتوضيح المطلوب.