محامي

اخي اخد فلوس من ناس عشان شغل خسر الفلوس الناس...

اخي اخد فلوس من ناس عشان شغل خسر الفلوس الناس اشتكت ابي انه مساعد اخي ف جمع الفلوس واتسجن ١٥ يوم ع زمه القضيه وهو مش ماضي حاجه هل فعلان ممكن يتحكم عليه مع انه مش ماضي اي اوراق لاحد
مساعدة المحامي: ما هي الدولة والمدينة التي تعيش فيها؟ يهم لأن القوانين تختلف حسب الدولة وأحيانا المدينة
مصر
مساعدة المحامي: هل تم تقديم أي شيء أو الإبلاغ عنه؟
اتعمله محضر انه يعرف مكان اخير الهارب من الناس وابي مسجون ف قسم الشرطه ودفعناله كفاله عشان يخروج الناس ف القسم عاملو محاضر جديده وعنده عرض ع النيابه الصبح نعمل ايه
مساعدة المحامي: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع المحامي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
ابي لم يمضي ع اي شي اخي الهارب هو من كان ياخذ من الناس فلوس ومنعرفش عنه حاجه

إجابة الخبير: المحامي عبدالحميد كيشار

المحامي عبدالحميد كيشار

محامي

يمكنك مراجعة الاجابة من خلال الرابط