دكتور الشريعة

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته لو سمحت انا عندي...

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته لو سمحت انا عندي مشكله كبيره جدا انا متزوج وزوجتي معها اربعه اطفال فيهم طفل لسه متوفيه حصل واقعه سرقه عند والدتي ان هي تكتفت وتسرق منها اربع غوايش ذهب غير الاهانه ولما تواصلنا مع الحرامي ومسكناه قال ان زوجتي هي اللي مدخله البيت وهي اللي ماجره ب 5000 جنيه سلم لها للمباحث وقال ان زوجتي معي انا تواصلت مع زوجتي ومخبيها بعيد عن اهلي وهي هنا اتمنى اعمل لها عملته واتضح مش هي اللي واخذه الذهب ده على كلام الله اعلم كذابه ولا صادقه قالت ان الذهب اخذ الحرام فالقانون واخذ مجراه وفي قضيه مرفوعه عليها السرقه بالاكراه فانا مش عارف اخذ قرار ازاي فقلت مثلا اهل الدين هل ينفع لها عيشه ثاني معي ولا ما ينفعش تعيش معي ثاني غير الناس صارحتني وكل حاجه وقالت ان انا سالفه من ناس كثيره فلوس وعامله قرود كثير بسبب والدتي والدتي هي اللي حرضتني على هذا العمل الوحش لما توصلت مع والدتها قالت بالفعل انا بنت راحه شقه والدتك بس ما اخذتش ذهب غير ان انا عايش عمر كثير مع والدتها وبساعدها عارف ان والدتها فيها الخصله الوحشه دي فانا مش حارم زوجتي من حاجه بالعكس ده انت اللي توفت دي كنت سايب لها 5000 جنيه في المنزل عشان ان كان عندها مرض فالتضح ان زوجتي اخذت ال 5,000 جنيه اديتهم للحرامي عشان يسكت وما يقوليش فانا مش عارف اعمل ايه جزاكم الله كل خير
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
شكرا جدا بس عايز الرد

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

السائل الكريم:
لقد تمت الإجابة عن استفساركم من خلال الرابط التالي:
حكم الزوجة التائبة