الزواج و الإرشاد الأسري

امى عندها مرض نفسى من مده طويله ان اى حاجه تتعبها...

امى عندها مرض نفسى من مده طويله ان اى حاجه تتعبها وتشتكى منها فى وراها مرض كبير وتعيش فى الوهم انها تعبانه اوى وخيحصلها حاجه يعنى مثلا ضغطها كان عالى كشفنلها عند دكتور قالها القلب مجهد شويه من ساعه ما سمعت الكلمتين دول وهى عايشه ع وهم ان عندها حاجه فى القلب وهيحصلها حاجه والوهمه مأثر عليها جدا وعلينا احنا كمان واحنا مش علرفين نتعامل معاها ازاى وللعلم ان ده مش اول مره يحصل معاها كده هى ع طول عندها الوسواس ده زبتفضل عليشه فيه فتره طويله لحد ما تفوق منه واحنا تعبنا وخايفين ده يأثر عليها

إجابة الخبير: عاليا احمد

عاليا احمد

دكتورة نفسية

لقد تم الرد علي استفسار سيادتكم من قبل والاجابه من خلال الرابط التالي
قلق المخاوف الوسواسى