استشارات الحب و الزواج

انا مرتبطة بواحد بحبه اوي بقالي سنتين حصل موقف...

انا مرتبطة بواحد بحبه اوي بقالي سنتين حصل موقف وبعدها كذا خناقة ورا بعض وعلاقتنا دلوقتي اتأثرت ومش زي الاول خالص احنا الاتنين غلطانين وغلطنا في بعش دلوقتي انا اتخانقت معاه عشان واحدة يعرفها عنده على الاكونت وشايفة انه مش منطقي بس انا بغير جدا ولما خيرته ان احنا نكمل بس تبقى مش في حياته رفض قالي انا عايزك بس هي زي اختي وهتفضل موجودة وان دماغي غبية دلوقتي انا حاسة ان جالي اكتئاب وعندي مشكلة في الغضب و trust issues ودايما خايفة ودايما عصبية حسيت اني بينت ضعيفة اوي قدام الناس عايزة اسيبه عشان عارفة انه الشخص الغلط بس مش قادرة كل اما ببعد دقيقة او ابطل اكلمه شوية بحس قلبي بيتعصر فجيت على نفسي ووافقت تكون موجودة عنده بس قلبي بيتحرق بسببها مش هعرف اتخطاه انا عارفة..حاولت ٤ ايام احاول اشغل نفسي عنه بس كنت بموت كنت بحس الدقيقة بتعدي في سنة مش عارفة اتجاوزه احنا حاليا مع بعض وقلبي ارتاح عشان هو موجود بس مش حاسة اني هرتاح بعدين
مساعدة الخبير: هل راجعت دكتور نفسي من قبل؟ أو حاولت أي شئ آخر؟
لا
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع الدكتور النفسي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

في مثل هذه المواقف أحيانا يجب علينا أن نستخدم طرقا أخرى غير المشاكل لنصل الى ما نريد.
بدون أن تفتحي معه موضوع الفتاة إمسيحها أنت من عنده ودون أن تخبريه وهو سوف يعتقد وقتها بأنها هي من حذفته.
واذا عاد وبحث عنها وقتها سوف تعرفين بأن هناك شيء ما خاطئ أما اذا لم يلتفت للموضوع فتكونين أنهيتي موضوعها دون مشاكل.