استشارات الحب و الزواج

حضرتك انا متجوزه وانا وجوزي متجوزين علي قصه حب...

حضرتك انا متجوزه وانا وجوزي متجوزين علي قصه حب طويله وانا متجوزه بقالي ٣سنين ومعايه طفل وانا قاعده في بيت عيله بس انا جوزي كل ميحصل مشكله بيني وبين حماتي يكدبني انا ويصدق حماتي وبيكرشني من البيت علشانها وانا دلوقتي قاعده عند بيت اهلي بقالي ٢٠يوم وهو مش بيسال عليه خالص وانا جيت اكلموا علشان وحشني ونفسي اطمن عليه قالي مترنيش عليه تاني وانا مش هاجي اخدك عايزه تيجي تعالي انا مش عارفه اعمل ايه والسبب في الزعل من حماتي ان هي شتمتني

الرد من العميل

ممكن جد يرد عليه علشان بجد انا تعبت من حياتي ومن كتر الظلم الي انا شوفتوا وبفكر اموت وارتاح من العذاب الي انا فيها بس صعبان عليه ابني

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

هو لا يستطيع أن يقف بصفك ضد والدته، خطأك من البداية أنك وافقت على العيش ببيت عائلة ولكن وبما أن هذا الأمر أصبح أمر واقع عليك أن تحاولي أن تتقأملي وتتعاملي معها كما تعاملين والدتك وتحاولي أن تتقربي منها فأنت في النهاية تعيشين في بيتها.
هي سيدة كبيرة ومن الصعب أن يقف معك ضدها حتى لو كانت على خطأ .
لذا ارجعي للبيت وعامليها بالحسنى حتى لو آسآت لك وفي هذه الأثناء اسعي وابذلي قصارى جهدك للعيش بمنزل مستقل حتى لو اضطرت للعمل وكسب الرزق ومساعدة زوجك.
فكري بطفلك ومصلحته وفي النهاية هو ليس له غيركم أنت وطفلك لذا تعاملي بحكمة وصبر لحين تمكنك من الخروج والعيش بمفردكم.