طبيب بيطري

السلام عليكم القط عنده حساسيه وديدان استحمي بكماوي...

السلام عليكم القط عنده حساسيه وديدان استحمي بكماوي ومتخدر وواخد ادويه النهارده تاني يوم والقط مش بياكل ومش قادر يتحرك وبيرجع وبيضرخ لما حد يلمسه

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

بعد القطط تحتاج لفتره طويله لكي يخرج التخدير من جسمها قد تستمر لعده ساعات يجب الحث على عدم اعطاء التخدير للقطه خلال الحمام وتفادي الحمام في الا في وقت الحاجه اذا كان القط شرس وذلك لان التخدير يؤدي الى حدوث اضرار في الكلى.
بالنسبه للتقيؤ فهي من الاعراض الجانبيه للتخدير.