طبيب بيطري

لو سمحت كان عند جارنا قطه وفي قطه ثانيه يعني فضلت...

لو سمحت كان عند جارنا قطه وفي قطه ثانيه يعني فضلت تضرب فيها لحد ما الجزء الخلفي اللي هو رجلها الخلفين بالعمود الفقري مش قادره اتحركم هى بتاكل بس ما بتعملش اخراج يعني ما بتخرجش اي حاجه فانا كنت عايز اسال حضرتك وانا مفروض ان انا دلوقتي اعمل ايه اوديها المستشفى بيطريه ولا ايه

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

يجب ان يتم القطه لاقرب عياده بيطريه وفي اسرع وقت لا يتم فحصها سريرين وقد يحتاج الطبيب لاجراء صور اشعه سينيه او فحوصات دم اخرى لتحديد طبيعه الضرر الناتجه من التضارب مع القطه الاخرى.
يختلف علاج هذه الحالات في اختلاف الضرر الناتج.