طبيب بيطري

عندي كلب جيرمن تم ال٣٥ يوم مامته متوفيه و انا لسه...

عندي كلب جيرمن تم ال٣٥ يوم مامته متوفيه و انا لسه فطماه النهارده دخل في غرفه فيها تكييف و بعدها قعد يكح و يرجع اعمل ايه

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

يجب الحرص على تدفئه الجرو جيدا والجري بعمر 35 يوم غير مستعد للفطام فهو يحتاج على الاقل عشره ايام اخرى لتقديم الطعام له وخلال هذه الفتره يجب ان يعتمد على الحليب فقط ويمكن تقديم الحليب المخصص للجراء او الحليب الخالي من اللاكتوز فقط اما بالنسبه للطعام وبالتاكيد سيؤدي لحدوث تلبكات معاويه تكون نتيجتها التقيؤ والاسهال لذلك يجب ان يتم اجره مطهر للامعاء فلاجيل 125 مل بمعدل نصف ملي مرتين يوميا لمده خمس ايام