استشارات الحب و الزواج

انا تعبانه اووى ومحتاجة حد يفهمنيانا كل يوم في...

انا تعبانه اووى ومحتاجة حد يفهمنيانا كل يوم في مشاكل مع خطيبي والأسباب كله تفه بس هو بيكبره علي طول ودائما بيتلعني انا اللغلطانه وهو على طول صح بس انا خلاص زهقت بس مش اقدر اني انفصل عنه على شان هو ابن عمي فمقدرش اتكلم وهو بيزعل مني لما بحكي لماما حاجه تخصنا انا وهو بس حاجات عاديه انا تعبت اوووووويومحتاجة حد ينصحني أعمل ايه
مساعدة الخبير: هل راجعت دكتور نفسي من قبل؟ أو حاولت أي شئ آخر؟
لا
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع الدكتور النفسي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
اجل

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

الخطوبة ما هي الا فترة للتقرب من بعضكم البعض،حاولي أن تفهمي طريقة تفكيره وتفتحي باب للحوار فيما بينكم وحاولي أن تستمعي لما يقول وتفهمي كل ما يقوله وبعدها تحاولي أن تقنعيه بوجهة نظرك اذا كان كلامه غير سليم.
هو ليس ندا لك بل شريك حياة وعليك أن تعملي على سير المركب لتستمر الحياة فيما بينكم ما دامت اخلاقه جيدة ولى يوجد مشكلة جوهرية فيما بينكم.