دكتور الشريعة

انا ولدى وولدتى متوفين وعندى اختى عندة١٨ سنة وعندى...

انا ولدى وولدتى متوفين وعندى اختى عندة١٨ سنة وعندى اخويا اللى أصغر منى متزوج وعندى اخويا الصغير بيشتغل وهيدخل جيش انا دلوقتي خليت اخواتى كلهم في العمارة معى اخويا الصغير واختى الصغيرة فى نفس الشقه واخويا المتزوج فى الشقه الثانية وانا فى شقه انا وزوجتي انا حالياً شغلى فى مدينة السويس دلوقتي حصل اختلف ما بينى وبين زوجتى انها تروح المنزل وتقعد فى شقتى واختى تنزل تقعد معها
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا لم يسالنى الدكتور هجوب

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله، أما بعد فاعلم سددك الله أنه لايجوز لزوجتك الإقامة مع أخيك البالغ.
في شقة واحدة، فأي خيار يكون بعدم إقامة زوجتك مع أخيك فاعمل به.
فنزول اختك لتسكن مع زوجتك افضل من نزول زوجتك لتعيش في بيته يسكنه اخوك.
والله تعالى اعلم.