تفسير الأحلام

انا ولدتي متوفيه بقالها 8 شهور وكنت في البيت...

انا ولدتي متوفيه بقالها 8 شهور وكنت في البيت بتاعنا مع اخواتي ولقيت البابا بيخبط فأنا قولت مين ولدتي ردت عليا وقالت حبيبه قلب ماما روحت قولت ماما بلهفه وفتحت البابا ليها ودخلت وقعدت ع الكرسي وانا قولت ليها وحشاني اووي ونفسي احضنك من ساعه ما توفيتي وقعدت ع الارض عند رجليها وتحكيلها اللي حصلي بتفاصيل وبقولها جوزي عايز القايمه مكتوبه وبابا عايزها مطبوعه قالتلي ابوكي هيدمرك كانت بتقولها بحزن وبعدين قولتلها انا عارفه وقولتلها كمان انا روحت ازورك في المقابر واشتكيلك علشان تشوفي حل لمشكلتي مكنتش اعرف انك مش في القبر وبعدين لقيتها بتسرح لاختي اللي بعدي واختي بتعيط وبتقول انتي رجعتي لي ي ماما فأنا نزلت ضرب في اختي وبقولها مكنتيش عايزاها ترجع لي وهي تعيط وانا قلبي وجعني من كلمت اختي انها مش عايزة امي مع انها في الحقيقه بتعشق امي اووي

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل رؤية طرق الباب على طارق الخير وطرق والدتك المتوفاة للباب يدل على أن الله تعالى يفتح لك باب الفتح والتيسير ببركة برك بوالدتك المتوفاة سواءا عندما كانت حية أو بعد موتها, شكواك لوالدتك المتوفاة يدل على محبتك واشتياقك لها, جلوسك عن أقدام والدتك المتوفاة يدل على برك بها ومحبتك لها وعلى أنك امتداد لعملها الصالح, جزء والدك يدل على أهمية أن يكون سعي الإنسان بهدف الآخرة.

الرد من العميل

؟؟؟

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل رؤية طرق الباب على طارق الخير وطرق والدتك المتوفاة للباب يدل على أن الله تعالى يفتح لك باب الفتح والتيسير ببركة برك بوالدتك المتوفاة سواءا عندما كانت حية أو بعد موتها, شكواك لوالدتك المتوفاة يدل على محبتك واشتياقك لها, جلوسك عن أقدام والدتك المتوفاة يدل على برك بها ومحبتك لها وعلى أنك امتداد لعملها الصالح, جزء والدك يدل على أهمية أن يكون سعي الإنسان بهدف الآخرة.