إسأل الآن

meftah elkhir

طبيب

اشعر باكتئاب شديد يكاد يقتلنى وهو نتيجة لحدوث...

اشعر باكتئاب شديد يكاد يقتلنى وهو نتيجة لحدوث الكثير من الاشياء المحزنة فى حياتى ما هو علاج هذا الاكتئاب

إجابة الخبير: meftah elkhir

meftah elkhir

السلام عليكم

علاج هذا الإكتئاب بإدن الله هو أولا الإقتراب من الله عزوجل بالطاعات وخاصة الصلاة وثانيا إملئ وقتك بالأشياء المفيدة والصحبة الصالحة وخاصة بالأعمال الخيرية والتطوعية.

الرد من العميل

انا بالفعل قريبة من ربنا وبحاول اعمل كل حاجة انا بحبها عشان اكون فرحانة وفى النهاية بتكون فرحة مرسومة على الوش بس انما من جواه مش فرحانة وده مأثر جدا على دراستى وعلى كل حاجة فى حياتى ؟

إسأل

meftah elkhir