استشارات الحب و الزواج

ازاي ممكن اتصرف مع ضغط أهلي عليا بإني أوافق عل...

ازاي ممكن اتصرف مع ضغط أهلي عليا بإني أوافق عل عريس صالونات مع العلم ان هوا شخص كويس بس أنا بحب شخص تاني بقالي ١٠ سنين والشخص ده عنده؛ روف قهريه مانعاه من انه يفكر في جواز اصلاً وأهلي كانوا عارفين بعلاقتي بسه ولما حصلت معاه الظروف دي أجبروني على الإبتعاد عنه واني اقطع علاقتي بيه

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لا أحد لديه ظروف تستمر لعشر سنوات عشر سنوات مدة كافية جدا لحل أكبر مشكلة في حياته ومدة كافية لترتيب أموره ومدة كافية لفتح بيت وتأثيثه .
هذا الشخص أخذ فرصته وأكثر والأفضل لك بأن تقابلي العريس المتقدم وتعطيه فرصة للتعرفي عليه لو أراد الزواج بك لتزوج بك منذ الزمن ذلك الشاب يكفي ما منحته من فرص له.