استشارات الحب و الزواج

انا دلوقتى متجوزه بقالى ٥ شهور من اول الجواز و...

انا دلوقتى متجوزه بقالى ٥ شهور من اول الجواز و عندى مشاكل علشان موضوع العلاقه كنت تعبانه فيه مقدرش تعبى وضربنى و لما اهلى اتدخلو منعهم يجو عندى البيت و فضلنا بردو فى مشاكل علشان هو عايز يسيب الشغل و عايز يقعد فى البيت الفكره انى اتعودت عليه اتخطبنا سنه و نص و بعدها ٥ شهور جواز حرفيا مفرحتش غير فى ٣ ايام اللى سافرناهم شهر عسل و ده من اسبوعين رجع بيقولى انا مش متمسك بيكى عايزه تمشى امشى و دايما بيحكى لمامته كل تفاصيل حياتنا مع العلم اننا دكاتره بس المعامله وحشه اوى وانا بتعب لما اسمع شتيمه و الغلط و هو لسانه عالطول بيغلط دلوقتى روحنى عند اهلى علشان بيقولى انتى بنشخرى ساعات وانتى نايمه مش عاوزك وانا منهاره مش عارفه اعمل ايه بفتكر الاوقات اللى فيها بيبقى كويس ومش قادره اتقبل فكره انى اتطلق بعد ٥ شهور هل راجعت دكتور نفسي من قبل؟ أو حاولت أي شئ آخر؟ لا هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع الدكتور النفسي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟ لا فئة سؤالك الزواج و الإرشاد الأسري التاريخ

إجابة الخبير: مزين ابوجربوع

مزين ابوجربوع

دكتورة نفسية

تمت الاجابة عن استفسارك ويمكنك مراجعة الاجابة من خلال التوجه للرابط التالي:
انا دلوقتى متجوزه بقالى ٥ شهور