استشارات الحب و الزواج

انا تعبانه اوي انا بموت حرفيا انا عندي ٢٥ سنه وكنت...

انا تعبانه اوي انا بموت حرفيا انا عندي ٢٥ سنه وكنت بحب واحد من اول ما فتحت عيني ع الدنيا وانا بحبه ومن ٥ سنين اعترفتله بحبي وارتبطنا وفضلنا مع بعض من ٦ شهور عرفت أنه بيكلم بنات غيري وبيخوني كتير اوي تعبت وحصلت مشاكل كتير وكانو أهله هما اللي بيهدوني ويرجعو الدنيا كويسه وهو دلوقتي انا قولتله تعالي اتقدملي اهلي عايزين يخطبوني وفيه ناس متقدمالي وانا مش عارفه اقف قصاد اهلي المره دي مرضيش قالي انا مش جااهز ولسه قدامي عمر شوفي حياتك وشوفي مصلحتك قولتله انت مش بتحبني قالي بحبك بس هعمل اي مفيش ف ايدي حاجه سبته واتخطبت ل واحد تاني وبقا هو بيطاردني وخطيبي مكانش فاهمني ومع مطارده التاني ليا للاسف رجعتله حتا وانا مخطوبه وتجاهلت خطيبي خالص ورجعت للشخص التاني وهو اصلا ابن خالي وكان بيقرب مني اكتر ويعلقني بيه اكتر ودلوقتي بقوله أنا مش قادره اكمل مع التاني انا هفركش الخطوبه قالي لا بصي ل مصلحتك انا قدامي وقت وانتي ممكن تستنيني وانا مجلكيش أو اهلي يقولولي لا خد واحده صغيره انا بموت انا بموت انا عايزه اتعالج من حبي ليه انا تعبت انا خسرت كل حاجه بسببه هو حتا شغلي خسرته بسببه وبسبب جناني بيه واكلمه تلاقيه ع طول بيكلم ف التليفون تعبت اوي انا حياتي مدمره انا مبقتش عارفه اعمل اي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

إقطعي علاقتك به فورا قبل أن يعلم خطيبك وتخسري كل شيء حرفيا هو عاد لك فقط من باب حب التملك وعندما شعر بأن شيء يملكه قد ذهب لغيره.
لذا ابتعدي عنه هو لن يتزوجك وسيستمر في إفساد حياتك طالما وجد منك القبول ، لذا اقطعي أي وسيلة تواصل معه وأبدأي بتأسيس حياة جديدة مع خطيبك.