استشارات الحب و الزواج

اتعرفت ع شخص وقربنا من بعض وحبينا بعض وقابلته مره...

اتعرفت ع شخص وقربنا من بعض وحبينا بعض وقابلته مره ولاحظت برعشة ايده وهو بيشرب مفهمتش السبب علما انه بيدرس ف شرطة يعني معتقدش انه مرض المهم ان الشخص ده بيحبني وبيكلمني كتير ف اجازاته وبيحكي معايا ف تفاصيل ومواقف بتحصل معاه وبيحاول انه يشوفني تاني رغم ان اجازته صغيره جدا بيكون نفسه يشوفني وللأسف هو بيطلب مني صور ليا من غير لبس وبيحب يتكلم معايا فيما يخص العلاقة الجنسية بعد كل ده هو مش هيتجوزني !!! ايوة قاللي اني بحبك وانتي بالنسبالي غالية جدا وبحنلك بس مش عايز اتجوز انا مش عارفة اعمل ايه انا بحبه جدا ومبقدرش ابعد عنه ولما بنبعد شوية بفضل اعيط وبدخل ف حالة اكتئاب انا مش عارفه هو خايف من فكرة الجواز نفسها ولا هو رافضني انا اصلا !!

الرد من العميل

علما انه من قبل ما يحصل حب او ارتباط بينا هو كانت دماغه وتفكيره انه مش حابب يتجوز دلوقت

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

خذيها قاعدة بحياتك بأن أي شخص يطلب منك أمور محرمة فهو لا يحبك كما يقول ولى يريدك زوجة له ولن يتزوجك ولن يغير رأيه بالموضوع.
وأنت عليك أن لا تستجيبي له في أي أمر يطلبه منك خارج الحدود مطلقا حتى لو كنت تحملين له المشاعر وتحبينه.
هو أختار الطريق الأسهل دون إرتباط للحصول على ما يريد وأخبرك الحقيقة حتى اذا جاء يوم قمت بعتابه به فجوابه سيكون واضح لك بأني لم أكذب عليك وأنت وافقت مع علمك بأني لن أتزوجك.
لذا الأفضل بأن تحافظي على نفسك وتقطعي علاقتك به ولى تسمحي له بأن يستغلك بهذا الشكل لا تكوني فريسة سهلة لأي كان .