Banking & Finance

تأتيني مثل هذه الرسالة باستمرار رغم انني لست صاحب...

تأتيني مثل هذه الرسالة باستمرار رغم انني لست صاحب رقم الفيزا المذكور في الرسالة ومرفق أحد هذه الرسائل Thank you for using BM card ****8585 now Debited by EGP 2000.00 at BM ELSIOF on 27/04 ,available now EGP 157.00 for more info call 19888. Dear BM Customer, transaction decline insufficient fund, Your available balance is 16.00 ,for more info. call 19888 Dear BM Customer, transaction decline insufficient fund, Your available balance is 1274.50 ,for more info. call 19888 Thank you for using BM card ****8585 now Debited by EGP 1200.00 at BM KARMOZ on 18/05 ,available now EGP 74.50 for more info call 19888.

إجابة الخبير: Hekmat Salem

Hekmat Salem

Accountant

عميلنا العزيز انصحك بان تتواصل مع رقم خدمة العملاء الموضح في الرسالة وهو 19888 والاستفسار عن سبب الرسائل المتواصلة وتوضيح انه ليس لديك بطاقة او الاستفسار عن الموضوع.
من الممكن ان يكون هناك خطأ
او انك قد قمت بالتقدم بطلب قديم ونسيته او اي امر اخر ولكن انصحك بضرورة التواصل مع البنك باسرع وقت ممكن.