استشارات الحب و الزواج

لو سمحت انا بحب شخص من خمس شهور وكان بيهتم بيا جدا...

لو سمحت انا بحب شخص من خمس شهور وكان بيهتم بيا جدا و باين ان هو كمان بيحبني وهو اعترفلي بحبه مؤخرا قال انو عنده مشاكل اسرية من بدايه فترة عيد الفطر لحد دلوقتي مش راضي يقولي نوع المشكلة بس انا قدرت دا وبقيت بسمع مشاكله ومش بدقق في حتة انو مبقاش يهتم هو كمان لحد مجه قولي انا مش عارف انتي اللي فاضية ولا انا اللي مقصر دايما بتبعتيلي ليه سيبيني فرصة اهتم انا هل اللي عايز يهتم فعلا ممكن يبعت حاجة زي كدا ولا هو كدا مش بيحبني

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بما أنه طلب منك مجالا ليهتم بك فمن الواضح بأنك أنت من تبادرين دائما في كل شيء لدرجة لا  تتكرين له مجالا حتى للسؤال عنك.
وهذا تصرف خاطئ لأنه حتى لو كان يحبك وأستمريت في ملاحقته بهذه الطريقة وقايمك بالمبادرة بكل شيء فالنتيجة الحتمية ستكون الملل والإنفصال.
اتركي له ولك مساحة خاصة لا يوجد مشكلة لو لم تتصلي به مدة يوم مثلا دعيه بفتقدك.