تفسير الأحلام

حلمت ان انا والشخص الي انا مرتبطة بيه قاعدين ف بيت...

حلمت ان انا والشخص الي انا مرتبطة بيه قاعدين ف بيت ف جت ليه رسالة ف قالي الرسالة دي من اوليكس قام لابس وخارج وانا مشيت وراه لقيته قاعد وسط شباب كتير لابسين قمصان سودة وبناطيل سودة وهو كان قاعد معاهم بيشرب خمر وكان عمال يضحك ويقول كلام مش مفهوم وبعدين سيبته ومشيت وبس

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تفسر هذه الرؤيا على حسب الحال فإن كانت نية هذا الشخص صادقة بالزوج بك وكان على صلاح واستقامة فتدل الرؤيا على البشارة من الله تعالى لك بأنه يجمع بينكما في خير ويكون الجزء الأخير تحريض وتخويف من الشيطان لك, أما إن لم تكن نية هذا الشخص صادقة بالزوج وكان على غير صلاح واستقامة فما رأيت قد يكون تحذيرا لك منه ومن الإرتباط به.