استشارات الحب و الزواج

انا عقلي مرتبط جدا بالماضي اشتغلت شغل مرهق جدا...

انا عقلي مرتبط جدا بالماضي اشتغلت شغل مرهق جدا تقريبا ٢٤ ساعه واتجوزت وخلفت ولسه الماضي ف بالي شخص قريبي اتخطبتله وفسخت ٤ مرات وحاولنا اكتر من مره ننجح العلاقه وفشلنا رغم حبنا الكبير وارتبطنا القوي ببعض وواحد عرفته بصدفه دراسه وكان النقيد التام ف الكلام المعسول والدعم رغم انه كان بكلمني اسبوعين ف السنه علي مدار ٦ سنين ولم يقدم اي تنازلات او دلائل للحب اصلا غير الكلام اللي مااتعودتش اسمعه ورغم اني اتجوزت من انسان بيحبني وكويس جدا الا ان الشخص التاني لما رجع يكلمني وهو مايعرفش اني اتجوزت كلمته ولما عرفت انه خطب بعد كده اتاثرت نفسيا كان في غصه ف قلبي
مساعدة الخبير: هل راجعت دكتور نفسي من قبل؟ أو حاولت أي شئ آخر؟
لا ونفسي اعرف السبب اللي مخلي عقلي مش بيبطل تفكير ف الشخصين لدرجه بقيت دايما مكتئبه وخسيت جدا
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع الدكتور النفسي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
انا بحب زوجي ومقدرش اسيبه ورغم كده اول مارجع الشخص التاني يكلمني كنت بتلككله عشان يسيبني وزعلت جدا اني حملت رغم اني بردو بحب ابني جدا وهو كل حاجه ف حياتي انا حقيقي محتاجه مساعده عشان اقدر اكمل حياتي انا تعبت

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بما أن حياتك مستقؤة وأكرمك الله تعالى بزوج وابن وحياتك مستقرة فلماذا تبحثين عن ما يتعب قلبك ولماذا تنبشين الماضي مع العلم بأنك لن تتمكني أن تعودي له ولن يغير شيء في مستقبلك إلا بشكل سيئ اذا علم زوجك بالموضوع لا سمح الله.
ركزي على تربية ابنك واهتمي بزوجك ولى تبحثي عن المشاكل لنفسك.
إن من طبيعة الإنسان أنه لا يستشعر قيمة النعم التي بين يديه إلا بعد زوالها لذا إحمدي الله تعالى على ما أكرمك الله تعالى به وحافظي على نعمتك ولى تبحثي بيدك على ما ينغص حياتك.