دكتور الشريعة

بعد اذنك ىادكتور عاىز اعرف ىاعنى اىه الغىرة سمعتها...

بعد اذنك ىادكتور عاىز اعرف ىاعنى اىه الغىرة سمعتها من دكتور ازهرى بس مش فاهمها كان الموضوع عن واحده اجهضدت ابنها وهوا كده ىاعنى قبل الزواج
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
بعد اذنك عاىز افهمها بس بالبلدى ىاريت وشكرآ

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

إن استفساركم غير واضح الرجاء التوضيح المقصود بالاستفسار حتى نتمكن من المساعدة والله الموفق

الرد من العميل

والله ىادكتور محمد انا سمعتها من الدكتور مبروك عطيه كان واحد بيقوله انوهو كان بيحب واحده والعلاقه حصل فيها اشياء مش كويسه المهم أن البنت دى حملت ونزلت الطفل تمام كده تمام كده د،مبروك رد علىه قالو فى حاجه اسمها الغىرة اسال علىها فى دار الإفتاء تمام قالو هاتتفع تعوىض وكده انا عاىز افهم دى بس هل فى كده ولا لا

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

السائل الكريم:
ما قامت به هذه المرأة والرجل زنا وهو من أكبر الكبائر، ويزيد الأمر إثمًا أنه حدث حمل من الزنا ويزيد الإثم بإجهاضه.
وإذا كان عمر الجنين فوق الأربعة أشهر فتجب الدية.
وعليهم مراجعة دائرة الإفتاء في بلدهم للبت في هذه المسألة.