دكتور الشريعة

مشاكل بين خطيبي مش مشاكل عاديه ممكن اقعد اشتمه...

مشاكل بين خطيبي مش مشاكل عاديه ممكن اقعد اشتمه واتخانق معاه وهو ميكنش عمل حاجه ودي مش من اخلاقي بقيت بعامل الناس كلها بأسلوب وحش وعايزه اتخانق مع اي حد بأي طريقه وبحاول اكرهه اقرب الناس فيا امي توفت ضغط كبير حصلي انا في ثانويه عامه مش عارفه اذاكر بمسك الكتاب بقرأ اكني مش بقرأ مش عارفه اذاكر مش اهمال مني مبقتش عايزه اذاكر بفكر كتير انو انتحر كل الناس اللي حواليا بقوا يكرهوا اسلوبي وبقيت بطفش الناس مني وبقيت بغلط في اي حد ودي مش اخلاقي ومش عارفه اتحكم. في نفسي بصلي واصوم وادعي ربنا بس حياتي كلها تعيسه مبقتش شايفه يوم كويس وحتي خطيبي بقيت بطفشه مني بأي طريقه بقيت بحب انو نتخانق وبقيت بحب انو اشتمه واهينه وانا مكنتش كدا وانا بحبه ومش عايزه اسيبه بس احنا مش بنتكلم بالشهور هو يوم واحد ومش كله كمان نبقي متصالحين انا عايزه اعرف دا اي ومش عارفه ليه بقيت بعامله المعامله السيئه وبقيت بفرح اوي انو اعامله كدا وبفرح انو نتخاصم بقا في نفور بينا في الكلام مش قابله اكلمه ولا هو قابل يكلمني ولحد دلوقت متمسكين في بعض وهو ابن عمي عايزه حد يفدني
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

 الحمد  لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله ومن والاه، وبعد: اعلمي رحمك الله قد يكون ذلك من الشيطان بسبب حزنك الشديد على أمك ، لكن من ظن أن به من السحر أو العين أو الحسد ، فإنا نوصيه بالآتي :

1- الرقية الشرعية بآيات وأدعية الرقية.

2- الشرب من ماء مقروء عليه بشكل مستمر.

3- الاغتسال بماء مقروء عليه مع سبع ورقات سدر مدقوقات فيه، مع مراعاة عدم إلقاء الماء في المجارير.

4- الدهن بزيت زيتون مقروء عليه سائر الجسد قبل النوم باسثناء مكان البول والغائط.

5- رش زوايا البيت ومداخله بماء مقروء عليه مخلوط بنقطتين أو ثلاثة من المسك الأسود.

6- المحافظة على أذكار الصباح المساء والنوم والصلاة على وقتها.

7- المداومة على سورة البقرة.

8- الابتعاد عن المحرمات وأماكن المعاصي.

9- الذهاب -إن لزم الأمر- إلى راق شرعي متخصص معروف عنه بدينه وورعه.

والله تعالى أعلم وأحكم.

الرد من العميل

انا اسفه علي الازعاج بس انا علي طول مريضه وتعبي بدأ من اول ما اتخطبت قبل الخطوبه مكنش فيه حاجه وكشفت عند دكاتره كتير ومفيش حل وزني نزل ل٣٩كيلو العلاج اللي باخده من الدكاتره مش بقبله وبستفرغه ومحدش لاقي حل معايا شعري وقع كله في ناس قالو دا سحر وانتي شرباه فامعلش انا تقلت بس عايزه اعرف دا بجد

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

سبق الجواب بالتفصيل .
لا يمكننا الحكم على حالتك ويمكنك الذهاب لأحد الرقاة الشرعيين المختصين .