استشارات الحب و الزواج

السلام عليكم ممكن تساعديني انا طالبه تانويه عامه...

السلام عليكم ممكن تساعديني انا طالبه تانويه عامه وكلمت ولد شات من عالنت وحبني وانا لسه حابه اكمل تعليمي واشتغل المهم هو صارحني وقال مش همو شكلي اي. وانا كنت بحب واحد تاني قريبي قبله بقالي ست سنين بس هو ميعرفش بس هو بيحب زي سمعت بنت عمي فضحيت بحبي ليه ولساعدتها ويحاول انساه مع انو صعب ولاهي صعب. ودلوقتي شاب الشات مستني ارد مع العلم أن شكله يعني مش حباه قوي هو أسلوبه جميل بس الشكل مش قد كدا وخايفه حد يعايرني بيه ولاهي انا تعبت ومش عارفه اعمل اي من بعد موت بابا وماما وانا مش لاقيه اخت اسألها وتساعديني عشان خاطري ممكن تديني حل انا حتي مش عايزه الشاب حياته تبوظ بسببي اني مبعرفش اطبخ قد كدا وظروف عندي ومش عارفه أشيل مسوليتي عشان أشيل مسوليته وبيته وعيلته عشان كدا رفضا موضوع الجواز ممكن حل ميضايقوش واعمل ايه فشاب النت لو سمحتي
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع خبيرة الحب والزواج عليها قبل أن أقوم بإيصالك بها؟
لا شكرا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بداية أنت في مرحلة مهمة ومرحلة انتقالية في حياتك عليك أن تجعليها أهم إهتماماتك قبل أي شي.
أما بالنسبة للشاب النت فعليك أن تكوني واعية تماما ومدركة بأن النت ليس وسيلة مضمونة للتعارف وليس كل ما يقال لك صحيح من قبل هذا الشاب أو غيره عليك أن تضعي إحتمال ٩٥٪ بأن ليس كل ما يقال سليم ولى يجب أن تضعيه في إعتباراتك فالكذب سهل وتدليس الحقائق له مجال واسع في الإنترنت.
أما بالنسبة للشاب الذي إرتبط بأن عمتك فقد مضى بحياته عليك طي هذه الصفحة والتركيز بحياتك ومستقبلك فهو الأهم بهذه المرحلة.