تفسير الأحلام

عايز اتواصل للاستفسار عن حلم

إجابة الخبير: كامل الحسن

كامل الحسن

مفسر احلام

 يرجى كتابة رؤياك كاملة من قبل حضرتك لتتم الإجابة عليه بشكل كامل.

الرد من العميل

لو واحده شافت شخص فى الحلم بيقدم ليها. هديه خاتم وسلسله وتعرف الشخص ده وفى كلام بينهم بس حلمت نفس الحلم على مدار كذا يوم وكل يوم الهديه برده سلسله وخاتم بس احلى من اليوم إلى قبله

الرد من العميل

انهارده الحلم اتغير كل مره الهديه فضه انهارده السلسله والحلق فيهم خرزه زرقا ارجو الرد

إجابة الخبير: كامل الحسن

كامل الحسن

مفسر احلام

عملينا العزيز لقد تمت الاجابة على حلمك, لرؤيا التفسير اضغط على الرابط .الهدية