محامي

السلام عليكم دلوقتي انا كنت شاري بضاعة من محل...

السلام عليكم دلوقتي انا كنت شاري بضاعة من محل سباكة عادي وكان فيه اختلاف بعد فترة علي الحساب بحيث ان صاحب المحل شايف سعر وانا شايف سهرتيني حسب اللي كان ماشي وقت مانا شاري لكن هو طالب فلوس زيادة واتفاجئت انهاردة جايلي انذار علي يد محضر انه مقدم فيا شكوي ب ارقام فواتير ومفيش شيكات هي فواتير بس فعل كدة هو هيجبرني ادفع المبلغ اللي هو بيقول عليه ولا الفواتير دي مينفعش يقدم بيها شكوي

إجابة الخبير: المحامي عبدالحميد كيشار

المحامي عبدالحميد كيشار

محامي

طالما ان البيع انعقد وحصلت علي البضاعة والفواتير فلا يجوز لصاحب المحل مطالبتك بدفع اي مبلغ زيادة عن الذي تم دفعه وحصلت به علي البضاعة حيث ان حصولك علي البضاعة والفاتورة يعني انعقاد البيع ورضا الطرفين بالثمن , ومن الافضل عرض الانذار علي محام من طرفك للاطلاع عليه وتحديد موقفك القانوني من خلاله