دكتور الشريعة

انا تاجر في حساب ٧٠٠٠ جنبيه موقفه بياخد مني البيعه...

انا تاجر في حساب ٧٠٠٠ جنبيه موقفه بياخد مني البيعه انزلو بيعه تاني يعطيني اللي باعها كل ماتقوله على ٧٠٠٠ يقول لماتفرج فهل لوانا ختها منه كل مره ٣٥٠ جنيه ذياده في الميزان حرام ولا حلال لاني حاسس انه هياكل الفلوس دي عليا مع العلم اني انا بشتري الحاجه دي بالدين وصاحب الزرع ده بياخد حقه كامل
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
شكراً

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

إن استفساركم غير واضح الرجاء التوضيح المقصود بالاستفسار حتى نتمكن من المساعدة والله الموفق