طبيب بيطري

عندي كلب بيكنواه عنده 50 يوم لسه امبارح متبعهم...

عندي كلب بيكنواه عنده 50 يوم لسه امبارح متبعهم التطعيم الثنائي وتطعيم مناعه واخذ تطعيم الديدان بس يعتبر النهارده ظهر عليه اعراض ان هو فاقد الشهيه وعنده اصلا ترجيع وعنده سيلان في الانف اعمل له ايه

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

اسباب التقيؤ عند الكلاب الصغيرة :
  • التهابات بكتيريه
  • عدوى فيروسيه
  • تغير طبيعة الطعام بشكل مفاجئ
  • اعطاء الكلب اطعمة نحتوي على اللاكتوز مثل الحليب البقري او الاجبان
يجب ان بتم فحص الكلب سريريا وقد يحتاج الطبيب لاجراء فحص تعداد خلايا تلدم للتشخيص حيث ان العلاج يختلف باختلاف التشخيص.