اختصاصي حاسوب

عايز اعرف موعيد الدكتور وفين المكان في أبوظبي ...

عايز اعرف موعيد الدكتور وفين المكان في أبوظبي وسعر الكشف كام
مساعدة الخبير: هل تم زيارة طبيب حول هذا الأمر؟ هل تم تناول أي أدوية؟
لا
مساعدة الخبير: هل هناك أي شيء مهم في التاريخ الطبي يجب أن يعرفه الطبيب؟
الاكزيمه بعني منه منز 15سنه

الرد من العميل

عايز دكتور امراض جلديه

الرد من العميل

مش فاهم

الرد من العميل

عايز اعارف المشكله

إجابة الخبير: المهندسة خلود المجدلاوي

المهندسة خلود المجدلاوي

مهندس الحاسوب

<header class="site-header header-1" role="banner"><nav id="content-navbar" class="navbar navbar-default navbar-fixed-top" role="navigation">

</header><main id="content-holder" class="site-content site-content--full" role="main">
افضل اطباء جلدية حسب محرك البحث واراء الناس في منطقتك:
دكتورة خديجة الزعابي
- مستشفي برجيل - شارع الدفاع مع شارع النجده - خلف دار الشفاء - أبوظبي - الإمارات
دكتورة صبحية خليل
- مركز ابن النفيس الطبي - شارع نجدة - أبوظبي - الإمارات
دكتور خالد محمود عثمان - مستشفي السلامه - شارع حمدان - أبوظبي - الإمارات
دكتورة اليسار خوري - عيادة الدكتورة اليسار خوري - الكرامة - أبوظبي - الإمارات